Home

 
 

Lista Debitori Restantieri Persoane Juridice la 15-04-2024

Lista contribuabililor care nu au obligatii restante 15-04-2024-PJ

______________________________________________________


Ne bucurăm să facem un anunț important pentru comunitatea noastră. Timp de două zile, pe 21-22 iunie, CARAVANA DE BINE A CRUCII ROȘII ROMÂNE se va afla la noi în comună, la Casa de Cultură Dorna Candrenilor.

Medicii sunt aici pentru voi și așteaptă pe toată lumea, copii, tineri sau vârstnici, pentru consultații și investigații medicale GRATUITE.

Caravanei de Bine i s-a alăturat și Cabinetul Stomatologic Mobil al Asociatia Merci Charity Boutique care va efectua consultații și tratamente stomatologice gratuite pentru copii.

Aveți grijă de sănătatea voastră și profitați de șansa de a avea o echipă de medici buni aproape de casă! Vizitați cu încredere CARAVANA!

Să fiți sănătoși cu toții!


Anunt important pentru persoanele cu dizabilitati si reprezentatii acestora


Studiul de oportunitate privind delegarea gestiunii activității de colectare și transport a deșeurilor municipale în județul Suceava in vederea consultarii publice


ANUNT

Plata impozitelor și taxelor locale, a amenzilor și altor servicii, Comuna Dorna Candrenilor vă pune la dispoziție portalul online InfoPay. Acest sistem de plată este disponibil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice. Pentru plata impozitelor și taxelor locale prin intermediul InfoPay nu se percep comisioane pentru tranzacțiile efectuate.

 


LISTE DE INCASAT


Validarea primarului, constiruirea Consiliului local, alegerea viceprimarului si depunerea juramantului de catre acestia, la Primaria comunei Dorna Candrenilor, judetul Suceava

primar-dorna-candrenilor (6)

Noutati »

Anunt alegeri locale

Anunt alegeri locale

 

Instiintare tragere Poligon Rosu

instiintare tragere Poligon Rosu

 

Dispozitie privind locurile speciale de afisaj

Dispozitie privind locurile speciale de afisaj

 

Proces verbal privind ramanere definitiva candidatura

pv privind ramanere definitiva candidatura_v2

 

Hotarari alegeri

Hotarari alegeri (1) Hotarari alegeri (2) Hotarari alegeri (3) Hotarari alegeri (4) Hotarari alegeri (5) Hotarari alegeri (6) Hotarari alegeri (7) Hotarari alegeri...

 
 
mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Curs valutar BNR